Home

Milieu vriendelijke ballonnen

Ballonnen

Helium

Ballon oplatingen

Ballon bogen

Ballon pilaren

Cloudbusters

Bloem decoratie

Ballon figuren

Cadeau ballon

Decoratie kerk

Geboorte en kraamfeest

Huwelijk

kerst decoratie

Sara en Abraham

Ballonnen en uitvaart

Traktaties

Snoepzakken

Bezorgen

Openingstijden

Kopen en bestellen

Contact

Over Feest Aan Huis

Ballonnen en uitvaart
 
Bij een uitvaart denk je niet meteen aan ballonnen. Ballonnen roepen normaal gesproken een feestelijk en blij gevoel op. Toch kunnen ballonnen ook gebruikt worden om bijvoorbeeld een speciale wens voor de overledene symbolisch naar de hemel te sturen. Heliumballonnen zijn daar een goed bruikbaar middel voor. Of het nu om opa, oma, papa, mama, of in sommige gevallen om een kindje gaat kunt u zo met ballonnen een hele speciale uitvaart creëren.
 
U kunt er ook voor kiezen om een persoonlijke boodschap mee te sturen zoals een mooi gedicht, afscheidsgroet of tekening van de kinderen. Er kan een persoonlijk kaartje voor u gemaakt worden met een symbool en/of foto waar u zelf nog iets bij kunt schrijven.
Als er kinderen bij betrokken zijn kunt u de ballonnen gebruiken om hen ook bij de uitvaart te betrekken en om te leren gaan met emoties.
Dit kan 1 ballon zijn of juist heel veel.
U kunt kiezen voor één speciale kleur ballonnen of juist voor een regenboog van ballonnen, alle kleuren op een rij naast elkaar.
 
Naast het gebruik van helium kunt u ook ballonnen gebruiken gevuld met lucht voor bijvoorbeeld een ballondecoratie in de vorm van een vlinder of hart of misschien iets wat bij de overledene hoorde. Deze decoratie kunt u dan bij de overledene plaatsen.
U kunt ook bij een jaargedachtenis ballonnen oplaten. Dit kan wanneer en waar u dit wilt zoals bijvoorbeeld op een speciale plek. Symbolisch kan dit een mooi gebaar zijn voor de nabestaanden en een moment van stilstaan bij iemand.
Deze bijzondere herdenkingen zouden kunnen uitgroeien tot een jaarlijks ritueel.
Voor ballonnen bij een uitvaart wordt dus eigenlijk altijd gekeken naar uw specifieke wensen. Voor elke uitvaart is er een andere persoonlijke wens en door die kenbaar te maken kan er geprobeerd worden die na te streven.
 
Wilt u meer informatie of heeft u ballonnen nodig voor een uitvaart neem dan telefonisch contact op:
076-8500566 / 06-55336355.
 

[Helium] [Openingstijden] [Kopen en bestellen] [Contact] [Over Feest Aan Huis] [Laatst bijgewerkt 31-10-2015]